به گزارش هنرآنلاین، محمود سالاری در پیام خود به چهاردهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر آورده است: هنرهای تجسمی، کهنترین دستاورد هنری بشر است و امروز در جهان فناورانهای که شئون زندگی بشر را فراگرفته، همچنان هنرهای تجسمی در تمامی رشتهها مانند نقاشی و مجسمهسازی و عکس و کاریکاتور سرامیک و ... در زندگی روزمره و زیست هنرمندانه مردم جهان جایگاه منحصربهفردی دارد. ایران ما نیز در طول ادوار تاریخ، هنرمندان بزرگی را به خود دیده که نقشها و نگارههایشان برای ما و جهانیان بزرگترین میراثِ فرهنگی و هنری بشریت است.
معاون امور هنری افزود: امروز هنرهای تجسمی در میان مردم خواهان بسیاری دارد و این مساله، وظیفه معاونت امور هنری و به طریق اولی اداره کل هنرهای تجسمی را دو چندان دشوار می کند. همراهی صمیمانه هنرمندان با رویدادهای هنری، که از یک سو فرایندی پیچیده در برگزاری دارند و از دیگر سو تأثیرات اجتماعی و جریان سازی های هنری آنها اهمیت بسیاری در برنامه ریزی های فرهنگی دارد، در جشنواره هنرهای تجسمی فجر به اوج می رسد. در این جشنواره که خاستگاهی انقلابی دارد سیاستگذاریهای فرهنگی و ریشههای فرهنگمدارانه موجب شده است تا هنر به معنای متعهدانه آن در میان اقشار هنرمند و مردم هنردوست راه بیابد.ارزش و جایگاه رویدادی چون جشنواره هنرهای تجسمی وقتی بیشتر نمود می یابد که توجه داشته باشیم امروزه بخش قابل توجه محصولات مورد نیاز مردم با هنرهای تجسمی پیوند دارد.
سالاری در ادامه پیام خود نوشته است: نگاهی به ادوار پیشین جشنواره هنرهای تجسمی فجر نشان میدهد که مسیر راه هر چند با دشواری و آزمون و خطاهای بسیاری طی شده، اما صحیح بوده است، زیرا موجب شده که منتقدان و هنرمندان این عرصه، بی اعتنا از کنار ان عبور نکنند و نقدها و مسائلی که برای بهبود این جشنواره مطرح کرده اند، نشان از دغدغههای فرهنگی و هنری آنان دارد.
هر چند جشنواره هنرهای تجسمی فجر در قیاس با دیگر جشنوارههای فجر، جوان است، اما در همین جوانی نیز، پخته و پیرانه میاندیشد و دبیران کل همواره در پی جستن راههایی برای بهتر شدن تلاش کرده اند. جوانی در ذات خود پویایی و سرزندگی بسیاری برای جشنواره ایجاد میکند و حضور پیشکسوتان هنر در این رویداد در جایگاه دبیرکل و دبیر و داور، رگههایی از پختگی و اندیشه متعالی را رقم میزند.
وی در پایان پیام خود با اظهار امیدواری به نگاه ساختاری به بدنه جشنواره و سپاس از همکاران اداره کل هنرهای تجسمی و موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر، دبیر کل و همه دبیران و داوران و همکاران دبیرخانه جشنواره هنرهای تجسمی فجر نوشته است: این رویداد مهم هنری را باید به عنوان نهاد موثر در عرصه هنرهای تجسمی بشناسیم و برای تقویت بنیانهای ساختاری آن از یک سو، و بهره برداری از دستاوردهای آن از سوی دیگر بهتر و بیشتر بیندیشیم.