به گزارش هنرآنلاین، همایون سلیمی گفت: کاویان هازلی را از دوره دانشجوییاش میشناسم، او همواره دانشجوی تجربه گر و پرکاری بود و تمام وقت و انرژیاش را صرف طراحی و نقاشی میکرد و به توجه به شناختی که از او دارم مسیر درستی را پیش گرفته و آینده درخشانی را برای او پیشبینی میکنم.
این نقاش ادامه داد: یکی از مهمترین ویژگیهای آثار کاویان هازلی این است که طراحی و نقاشیهایش آن چنان به هم تنیده شدهاند که نمیتوان این دو را از هم جدا کرد و میان آنها تمایزی قائل شد.
این مدرس دانشگاه افزود: جزییات و ظرافت از مشخصات بارز طراحیها و نقاشیهای کاویان هازلی است و او برخلاف برخی از طراحها که به سرعت آثارشان به سرانجام میرسند، زمان زیادی صرف طراحیهایش میکند.
رضا خدادادی هم درباره نمایشگاه «جزء از کل» گفت: قریب به ۱۵ سال است که کاویان هازلی را میشناسم، او هنرمند تجربه گرا و پرکاری است وآثار متنوع و متعددی در قالب طراحی، نقاشی و مجسمه خلق کرده است.
به گفته این مدرس دانشگاه؛ هازلی هنرمند دغدغهمندی است و در آثارش فرهنگ، هنر و ویژگی سرزمینی که در آنزاده و بارور شده را به تصویر کشیده است و به خوبی میتوان این ویژگیها را در آثارش مشاهده و بررسی کرد.
این نقاش ادامه داد: در آثار کاویان هازلی به خوبی میتوان روند فعالیت پژوهشی را مشاهده کرد و او از طراحی به جای کلمه برای ارائه پژوهشهایش استفاده کرده است. جنبههای طراحی در آثار کاویان هازلی بسیار بارز است و این موضوع را میتوان در نقاشیهای او هم مشاهده کرد.
این هنرمند ادامه داد: در کارهای پیشین کاویان هازلی به نوعی شاهد نوعی واقع گرایی اجتماعی و سیاسی بودهایم اما در نمایشگاه «جز از کل» با پررنگ شدن جنبههای تخیلی، کار او از این فضا فاصله گرفته و این نشان میدهد که این هنرمند قدم در دنیای ناشناختهای گذاشته است.
زروان روحبخشان هم گفت: اگر هر روز را به کوچهای تشبیه کنیم، زندگی شهر بزرگی خواهد بود که کاویان هازلی در محلههای آن قدم میزند؛ او با نگاه به پیرامون و تامل در آنچه میبیند، تصاویری را تولید میکند که لحظهای از مواجهه وی با زندگی روزمره است.
او افزود: همه ما به نوعی درگیر خاطرههایمان هستیم و هازلی نیز این گرفتاری را دارد و در آثارش به نوعی این خاطرات به شکل موهوم نمود پیدا میکنند و به نوعی میتوان شاهد ردپای عواطف و احساساتش دراین طراحیها باشیم.
به گفته این منتقد هنری؛ هرچند که ثبت لحظاتی از این دست در عکاسی آنی یا اسنپ شات بسیار اتفاق افتاده، اما زمانی که کاویان صرف این طراحیها کرده همچون گذر زمان از واقعه یا لحظهای خاص، فضایی همچون ساختار خاطرات و روند تحریف آن در ناخودآگاه ایجاد کرده است. چنین است که کاویان هازلی فاصله زیباشناختی کلاسیک را به چالش کشیده و ما را در برابر تصویر مستندگونه قرار میدهد نه امر زیبا!
کاویان هازلی نقاش، طراح و مجسمه ساز متولد ۱۳۶۵ سنندج است. او فارغالتحصیل هنرستان گرافیک و دانشآموخته کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته نقاشی است. کاویان هازلی عضو پیوسته انجمن هنرمندان نقاش ایران است.