به گزارش هنرآنلاین، سمیه رفیعی ضمن تماشای مجموعهای نفیس از حسین محجوبی که به نقاش بهشت شهرت دارد و دهههاست ضرورت گرامیداشت محیط زیست را بر بومهای نقاشیهایش فریاد میزند، گفت: همت بلند استاد محجوبی که قریب به شش دهه است به انسانها هشدار میدهد این زیبایی خدادادی را میراثداری و پاسداری نیکو کنیم باید الگوی همه ما باشد. نگاه تغزلی و شاعرانه استاد نقاش تاب آن را ندارد که تخریب طبیعت را نشان دهد، از این رو هنرمندانه جلوههای باشکوه و بهشت گونه طبیعتی رویایی و آرمانی را بازنمایی میکند تا نشان دهد آدمی با آسیب رسانی به محیط زندگی خود چه ظلمی به خود میکند و از چه موهبتی خویش را محروم میکند.
او ضمن گرامیداشت یاد مهشاد کریمی و ریحانه یاسینی خبرنگاران پرتلاش حوزه محیط زیست که به تازگی در اثر سانحه رانندگی به دیدار حق شتافتند، و ضمن پاسداشت تلاش همه فعالان و مدافعان محیط زیست گفت: دولتها باید بستر مشارکت هنرمندان در امر محیط زیست را فراهم میکردند تا به عنوان یکی از گروههای مرجع جامعه که توان بالایی برای جلب توجه افکار عمومی دارند ، در متن حمایت از محیط زیست قرار گیرند و آگاهی عمومی نسبت به ضروریات این عرصه رشد بایسته یابد، اما از این سرمایه بزرگ غفلت شد.
رفیعی خاطر نشان کرد: بدون تعارف وضعیت محیط زیست در ایران مطلوب نیست، متاسفانه فهرست بحران های زیست محیطی که مردم عزیز را احاطه کرده اند بسیار بلند بالاست، نمونه های واضح آن چالش های آب، بحران آلودگی هوا ، بحران از دست رفتن منابع طبیعی و تخریب زیستگاهها ، صدای مردم را درآورده است و تصمیم سازی های نادرست و عدم تمرکز جدی به آمایش سرزمین سبب شده ما در شرایط اضطراری باشیم.
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی مهم ترین زیر ساخت در مبحث محیط زیست را فرهنگ سازی و مشارکت همه اقشار مردم در بازسازی باورهای درست زیست محیطی خواند و گفت : در این فرایند هنرمندان به لطف فضای مجازی می توانند زمینه مشارکت ملی پدید آورند، البته در این باره تجربیات معدودی وجود دارند که برخی هنرمندان بزرگوار پیش قدم شدند اما این کنش گری ها باید پرشمار باشد زیرا به اصل وجود زندگی همه ایرانیان و آبادانی کشورمان مرتبط است.
او گفت: باید دولت زمینه خلق آثار هنری با محوریت محیط زیست را فراهم و از همه مدیوم های مختلف هنری با هدف جلب توجه افکار عمومی و فرهنگ سازی حمایت کند؛ ضمن آنکه از اساتید بزرگی نظیر حسین محجوبی که خودجوش و از سر احساس مسئولیت شخصی سالیان دراز است طبیعت را روایت می کنند ستایش کند و با هدف الگو سازی، زمینه دیده شدن آثار و شنیدن صدای شان را فراهم آورد.
در این دیدار علی کاویان، مدیر هلدینگ فاطر که مدیریت مجموعه حسین محجوبی را به عهده دارد از خانم رفیعی میزبانی کرد. نمایشگاه گزیده ای از آثار دیده نشده استاد حسین محجوبی هم زمان با ۹۱ سالگی او در باغ نگارستان به تماشا بود.