گروه تجسمی هنرآنلاین: نمایشگاهی از آثار محسن وزیریمقدم، سونیا بالاسانیان، تیمو ناصری و مجید فتحیزاده در Cromwell Place لندن برگزار میشود. این نمایشگاه که Cacophony نام دارد به همت گالری آبانبار تدارک دیده شده و از ۲ تا ۱۳ جون (۱۲ تا ۲۳ خرداد) برپاست. این نمایشگاه بخشی از هفته خاورمیانه است که در همکاری با آرتفر ابوظبی برگزار میشود.
چهار هنرمندی که آثار آنها در این رویداد به نمایش درمیآید افرادی از نسلهای مختلف با عملکردهای هنری متفاوت هستند. با این وجود نقطه اشتراک آثار همه آنها، به چالش کشیدن مفهوم «نظم» است که به روشهای متمایز صورت میگیرد. اگرچه این نمایشگاه درباره نظم است اما «نظم» به عنوان یک مفهوم، با تجزیه و تحلیل شهودی «هرج و مرج» به چالش کشیده میشود.
تعداد کمی از جوامع چنین دوره مدرنیزاسیون سریعی را تجربه کردهاند، که ایران در طول قرن گذشته با جریان ایدهها و هنرمندان در داخل و خارج از کشور تولید کرده است. در حالی که تمام هنرمندان حاضر در این نمایشگاه دارای میراث مشترک ایرانی هستند که جنبههایی از کار آنها را شکل داده است، این جنبه فرا ملی آنها است که از طریق ادغام فرهنگهای مختلف به دنبال جستجوی یک هویت جدید است.
به طور کلی آثاری که در کاکوفونی مشاهده میشود پیام واضحی را نشان میدهند، هرج و مرج و آنارشی در جامعه و افراد غیر نظامی وجود دارد. حتی منظمترین شرایط زندگی نیز آشفتگی را در خود پنهان کردهاند. این شرایط در اینجا به وضوح در برخی از آثار بالاسانیان و فتحی زاده آشکار شده است اما در کارهای وزیری مقدم و ناصری به روشی تقابلآمیز اما رام و مرتب دیده میشود.
کاخ کرامول که دارای ۱۵ فضای نمایشگاهی است، در یکی دیگر از گالریهای خود از ۲ تا ۹ جون میزبان نمایشگاه Abrakan با آثاری از پیمان برآبادی و بابک آل ابراهیم دهکردی است. این دو هنرمند که از سال ۲۰۰۱ گروه دونفره متحد «پی بک» را به وجود آورده و به صورت مشترک به خلق تابلوهای نقاشی میپردازند، منبع آثار خود را شاعران ایرانی و داستانها میدانند و از شعر، اساطیر و نقاشیهای مینیاتور الهام میگیرند. در نقاشیهای «پی بک» همانندی با منحصر به فرد بودن و هرج و مرج با نظم اشتباه گرفته میشود.
آثار پی بک از سوی گالری دستان در کاخ کرامول به نمایش گذاشته شده و پیش از این نیز سابقه حضوردر نمایشگاههای مختلف انفرادی و گروهی در پاریس، نیویورک، ژنو و… را داشته است.
این دو نمایشگاه همزمان با نمایشگاه «ایران حماسی» است که هم اکنون در موزه ویکتوریا و آلبرت لندن برپاست. برگزاری این رویدادها در کنار هم نشان دهنده علاقه خاص به هنر معاصر و مدرن ایران و خاورمیانه در سطح بینالمللی است که گسترش صداهای خلاق باعث آن بوده است.