به گزارش هنرآنلاین، چهارمین نمایشگاه آثار هنرهای معاصر، عصر روز جمعه ۱۵ اسفندماه با استقبال مردم و هنرمندان نیکوکار در این فرهنگسرا برگزار و با فروش ۱۹ اثر همراه شد. این نمایشگاه که با هدف تامین هزینههای درمان بیماران مبتلا به سرطان و با مشارکت ۵۰ هنرمند معاصر و بنام کشور برپا شده است، با فروش ۱۹ اثر آغاز به کار کرد تا در هفت روز برپایی این رویداد انسان دوستانه برای مشارکت مردم نیکوکار، امید بیماران بیشتر شود.
در آیین افتتاحیه، نفیسه امدادی مدیر اجرایی چهارمین نمایشگاه هنرهای معاصر، در سخنانی درباره اهداف این رویداد گفت: برگزاری این نمایشگاه به خاطر شیوع بیماری کرونا و شرایط خاص آن حدود ۶ ماه به تأخیر افتاد و پس از تلاشهای مسئولین و دوستانمان در این موسسه و مدیریت فرهنگسرای نیاوران این نمایشگاه آغاز به کار کرد و برای برپایی آن از همه افرادی که ما را حمایت کردند، قدردانی میکنم. امیدوارم که دعای خیر بیماران مبتلا به سرطان بدرقه راه همه این عزیزان باشد.
در ادامه آیین افتتاحیه، لیلی رضایی مدیرعامل موسسه خیریه بهنام دهش پور، همراهی هنرمندان تجسمی با این حرکت بزرگ را ستود و گفت: در فرهنگ لغت دهش پور، واژه هنرمند مترادف است با انسانهایی که متواضع هستند و سخاوتمندانه محبت میکنند. انسانهایی که نسبت به اطرافیان خود دغدغه دارند و بودن و سلامتیشان برای آنها با ارزش است.
پیش از این نیز هنرمندان کشور با شرکت در نمایشگاه و اختصاص عواید فروش آثارشان از فعالیتهای خدمترسانی موسسه خیریه بهنام دهش پور و بیماران تحت پوشش این موسسه حمایت کردهاند.
تاکنون نزدیک به ۶۰۰ اثر از هنرمندان معاصر و از کلکسیونهای شخصی افراد نیکوکار در حمایت از بیماران مبتلا به سرطان، به موسسه اهدا شده است که ۳۰۷ اثر از کلکسیون شخصی زندهیاد مریم کیهانی و سایر مجموعهداران نیکوکار در اختیار ما قرار گرفت.
وی در ادامه بیان کرد: اولین هنرمندی که داوطلبانه برای این موسسه خیریه فعالیت کرد، علی سلطانی بود که در حال حاضر یکی از هنرمندان معاصر و بنام کشور است که در آن زمان لوگو موسسه را طراحی کرد. پس از آن و در حدود ۲۰ سال پیش، نفیسه امدادی هنرمند مهربان، ما را به منزلش دعوت کرد و گفت که در نظر دارد که این آثار را در حمایت از بیماران مبتلا به سرطان به موسسه خیریه اهدا کند که این آغاز پیوند موسسه با هنر و هنرمند بود و در سال ١٣٨٤ با برپایی اولین نمایشگاه فروش بیش از ۵۰ اثر اهدایی از اساتید و هنرمندان معاصر همچون ایران درودى، محمد احصایى، زندهیاد پرویز کلانترى، علیاکبر صادقى، حسین زنده رودى، قباد شیوا، علیرضا جوادى، نصرتالله مسلمیان و دهها هنرمند صاحبنام دیگر و همراهی بینظیر خیرین و نیکوکاران، برگ زرینى در تاریخ پیوند عمیق هنر و نیکاندیشی در ایران به ثبت رسید.
مدیر موسسه خیریه بهنام دهش پور در پایان گفت: من از طرف خودم و تمامی بیماران مبتلا به سرطان تحت پوشش این موسسه از هنرمندانی که ما را در همه این سالها حمایت کردهاند تشکر میکنم که باعث شدهاند تحمل دوران بیماری و هزینههای آن برای بیماران کمی آسانتر شود.
رشد بیماری سرطان در ایران همانند دیگر کشورهاست ولی متأسفانه سن ابتلا به این بیماری به دلایل متعدد در کشور ما کاهش یافته است و باید با یاری یکدیگر این بیماری را شکست دهیم و از آن نترسیم.
لیلی رضایی در پایان از ناصر یوسفی به عنوان یکی از الگوهای موفق در مواجهه با بیماری سرطان، که کتابی هم با عنوان راهنمای مراقبت از بیماران مبتلا به سرطان پستان با مشارکت ایشان در موسسه خیریه بهنام دهش پور به چاپ رسیده است، دعوت کرد تا دقایقی برای مدعوین از تجربیات خانواده خود در این زمینه صحبت کند.
ناصر یوسفی که سخنران پایانی این افتتاحیه بود، گفت: مجموعه ما همچون موسسه خیریه بهنام دهش پور یک موسسه غیردولتی است که نزدیک به سه دهه است در حوزه کودکان فعالیت میکند. حدود یک سال پیش خانواده ما درگیر بیماری سرطان شد و خانواده ما در اولین گام سعی کرد که این بیماری را پنهان نکند و با دریافت مشاورههایی در سطح ملی و بینالمللی طلب کمک کند. زمانی که همسرم برای اولین بار در جمع همکاران موسسه خبر ابتلا به بیماریاش را مطرح و درخواست کمک کرد، افرادی زیادی چه در پیرامونمان چه در سطح دورتر کمکهای متنوعی به ما کردند و این باعث شد که تحمل رنج بیماری برای خانواده ما آسانتر شود.
وی ادامه داد: متأسفانه در فرهنگ ما برخی نگرشها وجود دارد که باعث میشود بیماران، بیماری و رنج خود را پنهان کنند و طلب کمک نکنند.
یوسفی در پایان اظهار داشت: هر جا هر کسی بتواند برای تسهیل درد یک بیمار قدمی بردارد در حقیقت توانسته است علیه سختی و رنج بیماری مبارزه کند و من فکر میکنم که موسسه خیریه بهنام دهش پور اینگونه رفتار میکند. کودکان ما باید ببینند و یاد بگیرند که ما برای حمایت از یکدیگر ایستادهایم همانگونه که هنرمندان در این رویداد مشارکت کردند و الگوی مناسبی برای جامعه هستند.
چهارمین نمایشگاه آثار هنرمندان معاصر در فرهنگسرای نیاوران با مشارکت ۵۰ هنرمند و با آثاری از احمد آریـا منش، آذر آل طاها، فریـدون آو، اکـرم ابــوالحـسنی، شرمینـه ابوترابی، محمـداحصـایـی، امیـر اردویی، عبـدی اسبـقی، فـرح اصــولی، سیمیـن اکـرامـی، رضـا بانگیـز، هما بذر افشـان، تـارا بهبـهـانی، طاهـا بهبـهـانی ، علی ترقـی جاه، وحیـد چمانی، محسن دایی نـبی، بهـرام دبیـری، مصطـفی دشـتی، امیـد خاکبـاز، روح اللـه حسیــن زاده، اسماعیـل رشـوند، مجتـبی رمـزی، علی رضـوی، مریم سالـور، علیرضا سعادتمنــد، پیمـان شعـفی، بهـزاد شیـشه گـران، دلبــر شهـباز، میر یعقـوب سنگ تراش، رضـوان صـادق زاده، عیـن الدیـن صادق زاده، قـدرت الله عاقلـی، حمیـد عجـمی، ناصـر عزیـزی، حـدیث علیـپور، حمیدرضا فتـوحی، محمد هادی فــدوی، مهـرداد فلاح، نیلوفر قادری نـژاد، خلیـل کویکـی، رضا لاهیـجی، حسیـن محجـوبی، فـرزانه محجـوبی، احمـد محمـدپور، سیـده لیلا موسـوی، میـنا نـادری، علـی نـدایی، گیــزلا وارگاسیـنایی، شهـروز هاشـمی و شهـلا همـایـونی تا جمعه ۲۲ اسفندماه دایر است و علاقمندان می توانند برای بازدید و خرید آثار هر روز از ساعت ۱۰ تا ۱۸ و در روزهای تعطیل از ساعت ۱۴ تا ۱۸ به نشانی فرهنگسرای نیـاوران، خـیـابان پاسداران، مقـابل پارک نیـاوران مراجعه کنند.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به این نشانی مراجعه کنند: behnamcharity.org.ir