به گزارش هنرآنلاین، در این بخش که با هدف رونق بازار هنر از سال گذشته آغاز به کار کرده است، بیشتر آثار برای فروش ارائه میشوند اما تعدادی از گالریها نیز تنها به نمایش آثار هنرمندان خود پرداختهاند.
غرفه گالری هگمتانه همدان با آثار نگارگری، خوشنویسی و نقاشی در این دوره از جشنواره حضور دارد. تابلوهای نگارگری از حسین نجومی، قطعات خوشنویسی از عبدالله کجوری، نقاشیهای طبیعت اثر محسن سماوات و علیاصغر شیری آثاری هستند که در این گالری ارائه شده و به مبلغی بین یک میلیون و ۸۰۰ هزار تا 6 میلیون تومان قیمتگذاری شدهاند.
گالری شیث با آثاری از محمدحسین سوقندی در این نمایشگاه حضور دارد و پنج تابلو از این هنرمند با میانگین قیمت ۴ میلیون تومان در جشنواره عرضه شده است. هرکدام از تابلوها فضایی رنگارنگ و شلوغ دارد که فیگور انسان در میان رنگها، و سطوح و اشیاء گوناگون دیده میشود.
در غرفه گالری هونره از اصفهان تابلوهای نقاشی در سبکهای گوناگون به نمایش درآمده است. آرزو صفوی پور، گلناز رامین فر، مریم نجفی، منیره کلاهدوزان هنرمندانی هستند که تابلوهای آبستره، فیگوراتیو و طبیعتگرایانه آنها با قیمتهایی بین 500 هزار تا بیش از 4 میلیون تومان به نمایش درآمده است.
گالری احسان آثار متنوع عکس، نقاشی و خوشنویسی را نمایش داده است. عکسهای محمدحسین زاده هاشمی از طبیعت، انسان و حیوان، بخشی از آثار این گالری است . تابلوهای نقاشی از سمیه زاهد و کارینا اولقیگه هلم در کنار قطعه سیاهمشقی اثر حسین خاتمی و تابلوی نقاشیخطی از فاطمه اسلام جهان به نمایش درآمده است.
غرفه گالری آسوریک از سلمان شهر مازندران میزبان آثار عکس و نقاشی است. در عکسهای محمد بنایی با مناظر شهری و طبیعت مواجه هستیم. از حجت عیسی پور تابلوهای آبرنگ از مناظر به نمایش درآمده است و سید رضا مهدی نیا با نقاشیهای آب رنگ نبرد گاومیشها را به نمایش کشیده است. مهشید موچانی در تابلوهای خود نگاهی به قالیهای ایرانی داشته و آنها را زمینهای برای روایت داستانی مانند بیژن و منیژه قرار داده است.
دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر از 29 بهمن کار خود را آغاز کرده است و تا 5 اسفند در موسسه فرهنگی هنری صبا واقع در خیابان طالقانی، ابتدای خیابان برادران مظفر برگزار می شود.