به گزارش هنرآنلاین، امیر مشهدیعباس با اشاره به اینکه پیش از برگزاری جشنواره، ۷۰ درصد کمک هزینهها پرداخت شده بود، گفت: با تلاش انجمن هنرهای نمایشی ایران و ادارهکل هنرهای نمایشی، باقیمانده کمک هزینههای گروههای حاضر در جشنواره، به همراه جوایز و سایر حقالزحمهها پرداخت شد تا با تسویه حساب کامل جشنواره به استقبال سال جدید برویم.
وی با اشاره به اینکه با پایان جشنواره، برنامههای جشنواره به اتمام نرسیده است، گفت: سعی ما این است که اگر شرایط مهیا شود مرکز هنرهای نمایشی هماهنگی های لازم را انجام دهد تا آثار برتر جشنواره بیست و هشتم در استانهای مختلف روی صحنه بروند تا شرایط توزیع محصولات فرهنگی به ویژه هنر خردورز تئاتر در سایر شهرهای کشور هم مهیا شود و شاهد عدالت فرهنگی در کشور باشیم. البته به خاطر شرایط ویژه تئاتر که یک هنر زنده است این موضوع مستلزم راهکاری مختلفی است اما تلاش لازم را در این خصوص خواهیم کرد.
دبیر جشنواره کودک و نوجوان با تاکید بر اینکه آخرین قسمت وظایف دبیری وی برگزاری جلسهی آسیبشناسی جشنواره بیست و هشتم و احصای نقاط ضعف و قوت این رویداد است، تصریح کرد: اگر جشنواره بخواهد مسیر پیشرفت را به خوبی طی کند و گامهای موثرتری را برای کودک و نوجوان بردارد، لازم است ضمن شناسایی دقیق مشکلات، در مسیر تبدیل نقاط ضعف جشنواره به قوت تلاش کند؛ برهمین اساس به زودی جلسات آسیبشناسی جشنواره را با حضور صاحبنظران و مسؤولان استان یزد برگزار خواهیم کرد و گزارش آن را به معاونت هنری، ادارهکل هنرهای نمایشی و دبیر آینده خواهیم داد تا گام به گام شاهد پیشرفت جشنواره در سالهای آتی باشیم.
مشهدی عباس در پایان، تصریح کرد: نکته مهم دیگری که امیدوارم دبیر بعدی جشنواره بتواند انجام دهد، برگزاری جشنواره در زمان اصلی خود، یعنی مهرماه و همزمان با هفته کودک و نوجوان است. امیدوارم این اتفاق در سال آینده محقق شود.