به گزارش هنرآنلاین، کیانوش جهانبخش، رئیس انجمن موسیقی هرمزگان در گفت‌وگو با ایسنا، عنوان کرد: عود یکی از سازهایی است که پایه اصلی آن در استان هرمزگان است و عودنوازان هرمزگان دارای مکتب خاصی در عود نوازی هستند که در جزایر و شهرهای مختلف استان نوازندگان بسیار خوب ساز عود را دارا هستیم ..

وی با بیان اینکه اشتباه است که عده‌ای می‌پندارند نوازندگی عود هرمزگانی‌ها تأثیر گرفته از کشورهای حاشیه خلیج‌فارس است، ادامه داد: به غیر از یمنی‌ها که دارای مکتب خاصی در عود نوازی هستند، غنای عود نوازی در هرمزگان چنان بالا است که قطعاً کشورهای دیگر تأثیر گرفته از آن هستند.

جهانبخش اظهار کرد: انجمن موسیقی هرمزگان اولین دوره جشنواره عودنوازان خلیج‌فارس را در سالیان قبل برگزار کرد که امسال برای سال دوم با توجه به اینکه استاد علی راد مهر بیش از 40 سال سابقه آموزش و شناخت استعدادها درزمینه ساز عود را دارد و بندر خمیر یکی از پایگاه‌های خوب عود نوازی هرمزگان است به‌پاس گرامیداشت وی، دومین جشنواره عودنوازان خلیج‌فارس با عنوان جشنواره عودنوازان راد مهر را با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بندر خمیر در این شهرستان برگزار می‌کنیم.

وی افزود: این جشنواره در دو بخش رقابتی که شرکت‌کنندگان آن زیر 25 سال‌ هستند و بخش جنبی است که در بخش رقابتی، هیئت‌داوران رأی را صادر می‌کنند و بخش جنبی اجرای اساتید و پیشکسوتانی است که در زمینه عود نوازی سابقه تدریس و اجرا دارند.

رئیس انجمن موسیقی هرمزگان اضافه کرد: علاقه‌مندان برای شرکت در بخش رقابتی این جشنواره می‌توانند با مراجعه به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بندر خمیر، انجمن موسیقی هرمزگان و یا شماره تماس  09367883541 اقدام به نام‌نویسی کنند.

وی تصریح کرد: مهلت ثبت‌نام در این جشنواره تا پایان دی‌ماه است و زمان برگزاری آن 13 و 14 بهمن در شهرستان بندر خمیر است.

جهانبخش خاطرنشان کرد: چون ظرفیت‌های قابلی را در موسیقی هرمزگان دارا هستیم باید از این ظرفیت‌های هنری بهره ببریم و در همین راستا به دنبال این موضوع هستیم که در سال‌های آتی این جشنواره را از سطح استانی به سطح ملی گسترش دهیم.

وی افزود: انجمن موسیقی هرمزگان وظیفه حفظ و ترویج داشته‌های غنی هرمزگان را عهده‌دار است، به همین منظور پس ‌از این جشنواره سازهای کوبه‌ای را در بندرعباس برنامه‌ریزی کرده‌ایم و شهرستان میناب نیز میزبان جشنواره جفتی و سرنا خواهد بود که آن جشنواره نیز به‌پاس افتخارآفرینی‌های ارزنده استاد قنبر راستگو به نام جشنواره جفتی خالو قنبر نام‌گذاری شده است.

این مقام مسئول در پایان گفت: تا پایان سال جاری اگر منابع اعتباری لازم در اختیار انجمن موسیقی قرار گیرد، برنامه‌های پر باری را در نظر داریم که به غنا و معرفی هرچه بیشتر موسیقی هرمزگان کمک می‌کند.