سرویس استانهای هنرآنلاین: امیر امیرنیا ریاست اداره فرهنگ و ارشاد آمل ضمن مثبت ارزیابی کردن برگزاری چنین جشنواره هایی بیان داشت: این جشنواره میتواند زمینه حضور و کشف استعدادها را در سازهای کوبهای ایجاد کند و مجموعه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل در کنار برگزارکنندگان این جشنواره قرار دارد و امیدواریم کاسپین کوبان، سبب حرکت در زمینه موسیقی شهر، استان و کشور ما گردد.
امیر نیا افزود: بخش مهمی که غالباً در برگزاری جشنوارهها باید مورد توجه قرار گیرد، جذب اسپانسر است. ما در شهرمان بنگاههای اقتصادی بسیار خوبی داریم که متأسفانه آنطور که باید هنوز نتوانستیم آنها را برای حضور و مشارکت در فعالیتهای فرهنگی و هنری و دیده شدن از این مسیر متقاعد کنیم!
امیرنیا اضافه کرد: مهمترین حوزهای که میتوان با آن کار رسانهای و تبلیغاتی انجام داد، عرصه هنر و فرهنگ است و ما افتخار آفرینان بسیاری در این حیطه در شهرستان آمل داریم و بنده و مجموعه ما، خدمتگزار هنرمندان شهر هستیم و به واقع امیران واقعی فرهنگ و هنر، همین هنرمندان هستند و برای شهر ما مایه افتخار هستند و بنده و امثال من حق نداریم این کار را که زحمت هنرمندان ما است، به نام خود تمام کنیم و امیدوارم در این راستا بتوانیم وظیفه خود را به نحو احسن به انجام رسانیم.
همچنین امیرنیا از شهرداری، شورای شهر و سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری جهت حمایت از این جشنواره هنری تشکر و قدردانی کرد.
مهدی قلیزاده، دبیر جشنواره کاسپین کوبان نیز ضمن توضیحاتی در مورد نحوه برگزاری جشنواره گفت: شهرستان آمل پتانسیلی بسیار خوبی در حیطه موسیقی دارد و به همین دلیل ما تصمیم بر برگزاری این جشنواره در آمل گرفتیم. البته با توجه به مشکلی که در جذب اسپانسر داشتیم، مجبور شدیم بخش ساز درامز را حذف کنیم! همچنین به احترام برگزاری جشنواره بومی لیلم، بخش سازهای کوبهای بومی را نیز حذف کردیم و پس از جلسات زیادی به این نتیجه رسیدیم که اولین دوره این جشنواره را در سه بخش دف، تنبک و پرکاشن برگزار نماییم.
قلیزاده افزود: تا به امروز که حدود یک ماه از انتشار فراخوان جشنواره میگذرد، استقبال خوبی از آن شده است و کارهای بسیاری نه تنها از داخل استان، بلکه از کرمانشاه، آبادان، بوشهر، تبریز، گرگان، گیلان، خراسان، لرستان، اصفهان و تهران هم به ما ارسال شده است.
البته با توجه به استانی بودن سال اول این جشنواره، تصمیم گرفته شد ۵ گروه برتر از شرکتکنندگان سایر استانها در بخش جنبی جشنواره حضور پیدا کنند و از آنان تقدیر شود.
دبیر جشنواره کوبهای کاسپین کوبان ادامه داد: قرار بر این شد در بخش رقابتی ۱۰ اثر از طرف هیئت داوران به مرحله نهایی راه پیدا کند و در نهایت در هر بخش از نفرات برتر و برترین تجلیل و به آنها جوایزی اهدا شود.
مهدی قلیزاده استفاده از داوران بنام و مطرح کشوری چون: نبیل یوسف شریداوی، یاسینی و دربندی را دلیل حضور گسترده شرکتکنندگان دانست و اذعان داشت: تیم داوری مرحله اول از هنرمندان داخل استان انتخاب شدند که البته حضور مدرسان و استادان با تجربه، انتخاب ما را در این امر بسیار مشکل ساخت!
قلیزاده از برگزاری دو ورکشاپ در ایام برگزاری جشنواره خبر داد. وی مهمترین مشکل برگزاری جشنواره پیش رو را نبود اسپانسر دانست و تصریح کرد: با توجه به استقبال گسترده کشوری از این جشنواره امیدواریم در سالهای آتی با حمایت اسپانسرها این جشنواره در سطح ملی برگزار شود.
محسن مرعشی از اعضای انجمن موسیقی شهرستان آمل نیز ضمن حمایت همه جانبه انجمن موسیقی از این جشنواره و پیشنهاد اجرای آن در فضایی باز، برگزاری چنین جشنوارههایی -خصوصا در سازهای کوبهای- را که سبب تفریح و شادی مردم خواهد شد، اتفاقی به یادماندنی قلمداد کرده و آن را مرهمی هرچند اندک بر زخمهای اقتصادی و سیاسی شهروندان دانسته است.
اولین دوره جشنواره سازهای کوبهای کاسپین کوبان، از ۴ تا ۷ شهریور ماه و در شهرستان آمل برگزار میشود.