به گزارش هنرآنلاین، ناصر نبی زاده بیان کرد: استان خراسان جنوبی هم اکنون دارای ٧ سالن سینما مجهز به دستگاههای پخش دیجیتال است و این سالنها به صورت فعال با ظرفیت ١٩٤٠ صندلی در حال اکران فیلمهای روز سینما هستند که با برنامهریزی و اقدامات صورت گرفته در جهت بهره برداری از سالنهای سینمایی جدید و رفع مشکلات سینماهای غیر فعال و افزایش ظرفیت صندلی برخی از سینماها، این ظرفیت به طور چشمگیر افزایش خواهد یافت.
وی افزود: میانگین حضور تماشاگران در سینماهای استان حدود ٩٠ هزار نفر در سال است که با توجه به جمعیت استان میزان استقبال رضایت بخش بوده است ولی کافی نیست. همچنین طی سال گذشته ٧٣ عنوان فیلم در سینماهای استان اکران شد و در این میان فیلمهایی با موضوع کودک و نوجوان باعث حضور پررنگ کودکان و نوجوانان در سینما بوده است.
نبی زاده با اشاره به اینکه خراسان جنوبی استانی مرزی است و از جمعیتی حدود هفتصد و هفتاد هزار نفر برخوردار است گفت: این استان دارای پیشینه ای غنی از نظر فرهنگی است و مردمان این دیار همواره دوستدار فرهنگ و هنر بودهاند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به دلایل عدم رغبت جوانان به سینما اشاره کرد و ادامه داد: گسترش امکانات جدید سمعی و بصری از جمله اینترنت که آخرین و بهترین ورژن آثار سینمایی را در لابلای سایتهای سینمایی میتوان در کمترین زمان دانلود کرد موجب عدم رغبت جوانان به سینما شده است.
وی بهسازی فضاهای سینمایی، ارائه تسهیلات مناسب به خانوادهها، اکران به روز و همزمان فیلمها با تهران و تبلیغات مناسب، تولید فیلمهای ارزشی و نه صرفا جشنوارهای را از جمله راهکارهای جذب مخاطبان به سینما عنوان کرد.
این مدیر فرهنگی با بیان اینکه هم اکنون بیشتر سالنهای سینمایی فعال در مرکز استان است افزود: تلاشهای بسیاری صورت گرفته که تمام سالنهای مجتمع های فرهنگی و هنری در سطح استان به تجهیزات پخش فیلم مجهز شوند و با حمایت از بخش خصوصی سالنهای جدیدی نیز راه اندازی شود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی ادامه داد: از سال گذشته بر اساس تفاهم نامههای منعقد شده بین این اداره کل و رییس سازمان سینمایی و سمعی بصری وزارت متبوع، مواردی در جهت حمایت از سینماها به امضاء رسید که از اهم این موارد میتوان به حمایت از تبدیل سالن مجتمعهای فرهنگی و هنری به سالن سینما در شهرهای سربیشه و زیرکوه، کمک به بازدید سرمایه گذاران استانی از پروژههای سینمایی، تشکیل شورای توسعه صنعت تصویر و سینما در استان وکمک به استقرار سینما سیار و اکران فیلمهای سینمایی در شهرهای خوسف و بشرویه اشاره کرد که بیشتر این موارد در حال انجام است.
وی در پایان از تدوین سند چشم انداز در زمینه سینما در استان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: امید است در آینده نزدیک بتوانیم امکانات اکران فیلم را در تمام مناطق استان بخصوص روستاها گسترش دهیم و در راستای توسعه سینما، عدالت فرهنگی را برای هم استانی های عزیزمان فراهم آوریم.