به گزارش هنرآنلاین، محسن شریفی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت تلاشهای فراوانی برای توسعه سینما وصنعت سینما از طریق تجهیز و روز آمدسازی سالنهای نمایش موجود، ایجاد زمینههای استفاده از سینماهای سیار در مناطق کمتر برخوردار و تاسیس سینما در مناطق شهری حائز شرایط را در دستور کار خود قرار دادهایم که امید است با همکاری مسئولان و هنرمندان این مهم تحقق یابد.
شریفی گفت: در حال حاضر دراستان مرکزی 9 سینما فعال است که به لحاظ فنی و استفاده از تکنولوژی روز در حد مورد انتظار قرار ندارند که آن را از سینماهای مدرن و پیشرفته جدا میکند؛ نیاز به ساخت سالن نمایش فیلم در این شهر و شهرستانهای استان در آیندهای نزدیک به شدت احساس میشود.
وی افزود: سینما عصرجدید اراک پس از بازسازی از حالت دو سالنه قبلی به ۳ سالن تبدیل شده است که سالن اصلی با گنجایش ۳۰۰، سالن دوم ۱۵۰ و سالن سوم ۸۰ صندلی فعال، تعداد ۵۳۰ تماشاگر را در خود جای میدهد و این سینما به ابزار روز سالنهای نمایش دهنده فیلم در کشور مجهز است.
این مقام مسئول، انجمن سینمای جوان استان را از ظرفیتهای مهم در حوزه سینمایی دانست و اظهار کرد: این انجمن طی سالهای اخیر به پرورش نیروهای انسانی مستعد دراین حرفه پرداخته که هرسال 150 هنرجو در حوزه عکاسی، مشاغل سینمایی و رشته فیلمسازی، تحت پوشش انجمن سینمای جوان قرار میگیرند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی با بیان اینکه 2 آموزشگاه آزاد سینمایی در استان مرکزی فعالیت میکند، افزود: انجمن سینمای جوان استان در سال گذشته 630 ساعت آموزش سینمایی و 54فیلم کوتاه سینمایی را تولید کرده که در این راستا از سال 92 تا کنون رشد 500 درصدی داشته است.
شریفی ادامه داد: در ایام نوروز 97 فیلمهای اکران شده با اقبال بسیار خوبی از سوی مخاطبین مواجه شد، وی تصریح کرد: فیلمهای مفرح و کمدی در ایام اکران نوروز مورد توجه بیشتری قرار میگیرند و همین موضوع تضمین کننده فروش بیشتر فیلمها در نوروز بود.
شریفی خاطرنشان کرد: سی و ششمین جشنواره فیلم فجر همزمان با سراسر کشور در اراک نیز از سیزدهم تا بیست و دوم بهمن ماه برگزار شد و در آن 14 فیلم از فیلمهای جشنواره در مدت 9 روز در 3 سانس هر روز بعد ازظهرها در پردیس سینمایی عصرجدید اکران شدند
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی با بیان اینکه جمعا در استان مرکزی 9 سالن سینما فعال است، افزود: در اراک4 سالن سینمایی در قالب دو سینمای فرهنگ و عصر جدید، در خمین سینما لاله، در محلات سینما نور، در ساوه سینما سلمان ساوجی، در دلیجان سینما سوم خرداد و در تفرش سینمای پرفسور حسابی مشغول اکران فیلمهای سینمایی است.
وی تصریح کرد: سینمای دلیجان در سال 97 و سینماهای محلات و خمین در سال 96 به سینماهای استان اضافه شدند و با توجه به اینکه وضعیت گیشهها نسبت به سالهای گذشته بهتر شده هم اکنون در اراک یک متقاضی خصوصی برای ساخت دو سالن سینما سرپوشیده و یک سالن روباز اعلام آمادگی کرده و در دلیجان هم آموزش پرورش متقاضی ساخت سالن سینما است، همچنین سینمای شازند در حال واگذاری به بخش خصوصی است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در سال 96 فروش بلیت یکی از سینماهای اراک 82 میلیون تومان بوده است گفت: ادارات، سازمانها و هر یک از بخشهای خصوصی چنانچه در شهرستانهایی که فاقد سینما هستند اقدام به ساخت سینما بکنند، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی 90 درصد تجهیزات را اعم از صندلی، پرده اکران، سیستم صوتی، سرور، دیتا پروژکتور و سایر تجهیزات دیجیتالی را بلاعوض در اختیار متقاضیان ساخت سینما قرار میدهد. تاکنون در برخی از نقاط استان که فاقد سینما است، متقاضی برای نمایش فیلمهای سینمایی وجود دارد ولی زیرساختها یا سرمایه گذار برای راه اندازی و تاسیس سینما وجود ندارد.
شریفی از برگزاری جشنواره فیلم کوتاه با موضوع کم آبی، بارش کم و صرفه جویی در مصرف آب خبرداد و گفت: این جشنواره در صورت مشارکت نهادهای مرتبط با حضور فیلم سازان استانی در تابستان برگزار می شود.