گروه تئاتر هنرآنلاین، رضا بهرامی، بازیگر نمایش «چلوکبابی حاجی مولوی» با نویسندگی علی صفری، تهیهکنندگی داود نامور و کارگردانی رها حاجیزینل که این شبها روی صحنه عمارت نوفللوشاتو است، درباره این حضور و نقش خود گفت.
بهرامی درباره چالش نقش خود در نمایش «چلوکبابی حاجی مولوی» نسبت به دیگر نقشهایش بیان کرد: این نقش به اندازه نقش محمدرضا تختی به کارگردانی تینو صالحی که چند سال پیش آن را بازی کرده بودم، نقشی پر چالش و سخت بود. چون در این نقش چالشهای بسیاری وجود دارد که کاراکتر ابراهیم را از نقطه صفر به مرور به نقطه صد میرساند.
او ادامه داد: یکی از جذابیتهای این نقش برای بنده این بود که تقریبا به عنوان بازیگر میبایست همه فن حریف روی صحنه حاضر میشدم. این نقش برای من مانند علامت تئاتر هم خنده داشت هم گریه. گاه باید تعزیه میخواندم و گاه ترانهای کوچه بازاری و …
این هنرمند افزود: نقش ابراهیم، برادر بزرگ خانواده حاج مولوی است که بعد از فوت حاج مولوی به عنوان مرد بزرگ خانواده تلاش دارد در رکود بد اقتصادی که جامعه در آن غرق هستند با ایجاد یک فضا و زد و بند با افراد حکومتی برای خود و خانواده خود آیندهای پر بارتر بسازد. این نقش چالشهایی زیادی دارد که برای من به عنوان بازیگر جذاب بود.
بهرامی گفت: من همیشه در هر کاری که میروم به دنبال سختترین کار میگردم که انجام بدهم و در این نمایش مدام با کارگردان و نویسنده در این مورد در حال بحث و گفت وگو و تعامل و همکاری بودیم و کلا دوست دارم کارگردان بازیگر را در موقعیتهای خاص بگذارد تا با رویکرد و اتفاق جدید روبه رو بشویم.
بازیگر نمایش «چلوکبابی حاجی مولوی» افزود: شاید احساس کنیم ذائقه ذهنی مخاطب امروز تغییر کرده است ولی نباید فراموش کنیم که قصه همیشه در زندگی ما ایرانیها مورد عنایت و مقبول قلبها است و این نمایش با قصه ایرانی و داستانی که از زندگی ما ایرانیها برگرفته شده است مورد مقبول مخاطب قرار میگیرد.
او ادامه داد: کاش تولیدکنندگان در این عرصه فراموش نکنند ما نیاز داریم چراغ نمایش ایرانی را روشن نگاه داریم و فراموش نکنیم که فرهنگ و تاریخ دیرینه ما پر از قصه و داستانهای تلخ و شیرین است که نیاز دارد به تصویر کشیده شوند. آرزومند روزی هستم که در این روزهای پر تنش و بد اقتصادی هنر تئاتر همچون نان شب در اولویت جامعه قرار بگیرد؛ چرا که فرهنگ نباشد نان سر سفره هم نیست.
انتهای پیام