به گزارش هنرآنلاین، دومین دوره جشنواره ملی سرود فجر بسیج از بهمن 1402 آغاز شده است و گروه ها در استان ها با رقبای خود رقابت کردند تا به مرحله کشوری برسند. در این جشنواره 5426 گروه در استان های خود برای حضور در این مسابقات ثبت نام کردند که تنها 695 گروه توانستند به مرحله استانی راه یابند.
پس از رقابت 695 گروه در مرحله استانی اوایل شهریورماه بود که سوت پایان مرحله استانی به صدا در آمد و 140 گروه برای مرحله باز بینی و حضور در مرحله کشوری برگزیده شدهاند. شهروز حقی و صمد جلالیان از داوران برجسته حوزه سرود کشور هستند که داوری مرحله باز بینی را بر عهده دارند.
امید مهرنیا دبیر اجرایی دومین جشنواره ملی سرود فجر بسیج در خصوص وضعیت دومین دوره جشنواره ملی سرود فجر گفت: 30 دی ماه سال 1402 بود که از طریق ارسال ابلاغیه به استان ها اعلام شد که جشنواره ملی سرود فجر برگزار خواهد شد و باید نسبت به برگزاری مراحل استانی اقدام نمایند. خداراشکر تنها چند روز بعد از ابلاغیه استان ها دست به کار شدند و مراحل ابتدایی این جشنواره را کلید زدند. از زمان آغاز تا پایان مهلت ثبت نام 5426 گروه برای حضور در این جشنواره اقدام به ثبت نام کردند.
وی افزود: استقبال گسترده گروه های حاضر در کشور نشان دهنده این است که نونهالان، نوجوانان و جوانان شوق زیادی را برای رقابت در جشنواره را دارند. همین رقابت ها باعث می شود، گروه ها سطح فنی، علمی و تکنیکی خود را بالا ببرند تا شاهد یکنواخت بودن کارها و گروه ها نباشیم.
مهرنیا در ادامه گفت: در اولین دوره این جشنواره 2670 گروه ثبت کرده بودند اما در دومین دوره جشنواره سرود فجر افزایش بیش از دو برابر را داشتیم که این موضوع هم کار ما را برای برگزاری هرچه بهتر جشنواره سخت می کند و هم گروه های سرود حاضر در کشور می دانند که می توانند در هر میدانی با رقبای خود رقابت کنند. خداراشکر میکنیم که تا به امروز مراحل استانی به خوبی برگزار شد و در حال حاضر 140 گروه به مرحله باز بینی رسیده اند تا توسط داوران مطرحی که انتخاب کرده ایم مورد بررسی قرار بگیرند و هر گروهی که بهتر باشد راهی مرحله پایانی خواهد شد.
دبیر اجرایی جشنواره ملی سرود فجر بسیج درباره زمان اعلام گروه های راه یافته به مرحله پایانی عنوان کرد: تمام سعی ما بر این است که تا 31 شهریور ماه گروه های برتر را اعلام کنیم تا خود را برای حضور در مرحله کشوری آماده کنند.