به گزارش هنرآنلاین رابرت زمه‌کیس به کمک تکنولوژی‌های پیشرفته دیجیتالی سن‌وسال تام هنکس و رابین رایت را دستکاری و آنها را جوان‌تر کرده است! قبل از این هم صنعت سینما با بهره‌گیری از این نوع تکنولوژی دیجیتالی جوانسازی، در چهره بازیگرای چون هریسون فورد و رابرت دنیرو دست برده است. به گفته زمه‌کیس: «من همیشه مجذوب این تکنولوژی بوده‌ام که زمینه را برای تعریف داستانی که می‌خواهم تعریف کنم، فراهم می‌کند و به من یاری می‌رساند.»

او در ادامه می‌گوید: «در فیلمی چون «اینجا»، بدون چنین تکنولوژی پیشرفته ای اصلا و ابدا نمی توانستیم قالب جوانتری از کاراکترهای اصلی داستان ارائه کنیم و باید بگویم جوان‌سازی هنکس و رایت یکی از ضروریات بسیار مهم داستان بود. تا قبل از این، انجام چنین کاری برای فیلمسازان غیرممکن بود و به همین دلیل، داستان‌های زیادی ناگفته باقی مانده بودند.»
مدیران شرکت مستقل فیلمسازی میراماکس که ایجا را با هزینه ای ۶۰ میلیون دلاری تهیه کرده اند، تاریخ ۱۵ نوامبر را به عنوان زمان اکران عمومی آن انتخاب کرده‌اند.

رسانه‌های گروهی با یادآوری سی سالگی اکران بلاک باستر «فارست گامپ» در تابستان امسال، صحبت از یک بلاک باستر موفق دیگر از این فیلمساز و تام هنکس می‌کنند. خط اصلی داستان اینجا در ارتباط با چند خانواده مختلف است که داستان‌های آنها در هم تنیده شده و در کنار هم بازگو می‌شود. این داستان در رابطه با تجربیات مختلف و متفاوت انسانی است که عشق، حسرت، از دست دادن‌ها، گریه و خنده‌ها در موقعیت‌های خاص را به نمایش می‌گذارد.

فیلمنامه اقتباسی این درام پرتنش خانوادگی با نگاهی به نوول گرافیکی سال ۲۰۱۴ ریچارد مک گوئیر به همین نام و توسط اریک روث همکار همیشگی زمه کیس نوشته شده است. «اینجا» تا پیدا کردن زمان قطعی اکران عمومی اش، چندین بار با تغییر زمان نمایش عمومی روبرو شد.