عاطفه پورحکیمی، طراح لباس با تاکید بر اهمیت یکپارچه بودن برنامه های مربوط به حوزه پوشاک در این باره به خبرنگار مد ولباس هنرآنلاین گفت: باید برای برنامه هایی که در این زمینه انجام می شود به نحوی برنامه ریزی کنیم که در بلندمدت نتیجه دلخواه کسب شود چرا که تکیه کردن بر برنامه های کوتاه مدت باعث ایجاد یک جریان یا موج نمی شود.
وی در ادامه افزود: واقعیت این است که برای بهبود بخشیدن به بازار لباس کافی است که چندین طرح زیبا و تایید شده از نظر عرف و فرهنگ کشور را به تولید انبوه برسانیم. زمانیکه تمام فروشگاه از این مدل ها انباشته شود چشم ها خود به خود به سمت مدل های داخلی جذب می شوند و نیاز به تبلیغات کاهش می یابد.
پورحکیمی تاکید کرد: قطعا سرمایه برای شروع کار هر طراحی نیاز اصلی است اما علی رغم احترامی که برای این گروه قائل هستم باید بگویم که بسیاری از طراحان ما با توقعات بالایی وارد بازار کار می شوند و سعی دارند که خود را با سطح درآمد طراحان مطرح دنیا مقایسه کنند.
این طراح لباس بیان کرد: درست است که برخی از تولیدکنندگان نیز با کپی برداری از آثار طراحان فضای ناامنی را ایجاد کرده اند اما حقیقت این است که باید در دیدگان این دو طرف هدف والایی تعریف شود تا بتوانیم برای اقدامات بعدی گام برداریم.
پورحکیمی ادامه داد: به طور حتم اگر طراحان و تولیدکنندگان با هدف اصلاح الگوی پوشش کشور وارد عرصه شوند قدرت حرکت و مانور بیشتری در این عرصه خواهیم داشت.
وی اظهار داشت: باید برای طرح های ارائه شده در عرصه پوشاک برنامه های بلند مدت تدوین کرد به نحوی که ادامه طرح ها منوط به حضور مدیران نباشد و بتوان در هر دوره ای با سیاست های دولتی کار را ادامه داد.
پورحکیمی با اشاره به اقدامات انجام شده طی سال اخیر بیان کرد: حضور بانوان در عرصه مدیریت پوشاک کشور بسیار کمرنگ است به همین خاطر معتقدم که درگیر شدن خانم های متخصص در عرصه مد ولباس می تواند علاوه بر ایجاد انگیزه به درک بهتر خواسته های پوشاک کشور بیانجامد.
این طراح لباس با اشاره به گستردگی حوزه پوشاک گفت: نباید صرفا بر روی لباس بانوان تمرکز کرد چرا که حوزه پوشاک بسیار گسترده تر است.
وی تاکید کرد: قطعا برنامه ریزی و فرهنگسازی در عرصه پوشاک کودکان امری ضروری است چرا که به واسطه آن می توان پوشش نسل بعد را شکل داد و اصلاح کرد لذا حضور متخصصان و مسئولین در این بخش نیاز ضروری جامعه امروز است.
پورحکیمی افزود: حضور روانشناسان و جامعه شناسان برای درک ابعاد زیباشناختی و فرهنگی لباس در کنار فعالان عرصه تولید و اقتصاد در جهت برندسازی و بازار این نوع پوشاک می تواند سبب ایجاد تحولی شگرف شود.
این طراح لباس تایپوگرافی های ایرانی را گامی مثبت خواند و گفت: مطمئنا چاپ شعرهای ایرانی بر روی لباس ها گام مثبتی برای حفظ هویت ملی ماست اما قطعا نیاز نیست که برای اینکار از خطوط نستعلیق یا کارهای صرفا هنری که به سختی خوانده می شود استفاده کنیم.
وی تاکید کرد: چاپ شعرهای و جملات زیبای فارسی با خط روان و خوانا سبب شکل گیری یک فرهنگ ملی و هویتی می شود که گام مثبتی برای فرهنگسازی در مقابل تهاجمات است.
انتهای پیام/61